4.000 Έλληνες τζογάρουν καθημερινά στο Λας Βέγκας των Σκοπίων

Η είσοδος και το φαγητό είναι δωρεάν

Κάθε Σαββατοκύριακο και όχι μόνο στους χλιδάτους ναούς του τζόγου που ξεφυτρώνουν στα Σκόπια σαν τα μανιτάρια, γίνεται προσκύνημα. Στο μικρό Λας Βέγκας της Γευγελής τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες με κληρώσεις χιλιάδων ευρώ μαγνητίζουν όλο και περισσότερους Βορειοελλαδίτες, που κυνηγούν την τύχη τους στα χρόνια της κρίσης.

Τα δέλεαρ είναι πολλά, η είσοδος και το ποτό, δωρεάν, το φαγητό είναι τσάμπα και άφθονο όσο σου κρατούν συντροφιά η μπίλια της ρουλέτας, ο βαλές και ο κουλοχέρης. Για να γίνει η αρχή παίρνεις στο χέρι ως μπόνους πέντε ευρώ. Ακόμα καλύτερα βέβαια όταν η εικονική πραγματικότητα της πολυτέλειας, θυμίζει μπουζούκια με τον Αντώνη Ρέμο πάνω στην σκηνή.

Το προχθεσινό Σάββατο στις αίθουσες καζίνο ξεχύθηκαν οι ήχοι από το κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα και τη φωνή του αδερφού του, Σαράντη.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν λένε όχι σε μία αρπαχτή στη γειτονική χώρα που μάλλον ξέρει καλύτερα από τη δική μας να μαζεύει χρήμα.

Υπολογίζεται πως καθημερινά 4.000 Έλληνες περνούν στα Σκόπια για να τζογάρουν ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεπερνούν τους 6.000. Όσο για το ελληνικό συνάλλαγμα που αποδίδει η Γευγελή στα Σκόπια, εκτιμάται πως αγγίζει τα 60.000.000 ευρώ το χρόνο.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top