VIDEO-Ντοκουμέντο από την επίθεση-αστραπή στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»

Δείτε καρέ καρέ τους κουκουλοφόρους να σπάνε με βαριοπούλες και τσεκούρια ο,τι έβρισκαν μπροστά τους

Επίθεση αστραπή εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων εξαπέλυσαν το πρωί δεκάδες κρανοφόροι νεαροί προκαλώντας υλικές ζημιές. 

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ- καρέ την επίθεση.Όπως θα δείτε και στο video, περίπου είκοσι νεαροί, που φορούσαν κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν με βαριοπούλες, τσεκούρια, λοστούς, και καπνογόνα,  στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής  στη Λεωφόρο Μεσογείων κοντά στην διασταύρωση με την Κατεχάκη. Λίγο πριν από τις δέκα το πρωί, έντρομοι περαστικοί παρακολουθούσαν τους νεαρούς να χτυπάνε με μανία την είσοδο με τσεκούρια. Κάποιοι σφήνωσαν καπνογόνα και κροτίδες στις τρύπες που άνοιξαν,  άλλοι πετούσαν μπογιές στην είσοδο των γραφείων και στο παρακείμενο κατάστημα.

«Με κάτι λοστούς και κάτι σίδερα σε δυο λεπτά μέσα τα έσπασαν όλα εδώ. Και έριξαν βόμβα και σηκώθηκαν κι έφυγαν δεξιά και αριστερά. Φώναξα ρε παιδιά! και φοβήθηκα! Φωνάζαν εκδίκηση Χρυσή Αυγή ότι μας κάνετε θα σας κάψουμε...» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του Star.

Οι άγνωστοι έσπασαν εκτός από την κεντρική πόρτα  και τις τζαμαρίες του καταστήματος  της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Αλλά και το κουβούκλιο ασφαλείας του φύλακα δέχθηκε χτυπήματα από λοστούς.

«Νομίζουν ότι με μολότοφ και με τρομοκρατία θα σταματήσει η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δε σταματάει. Είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Ελλάδος» δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την επίθεση.

Οι άγνωστοι νεαροί εξαφανίσθηκαν πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία, η οποία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top