Σπεύστε να στείλετε το βίντεό σας στο star.gr! ΑΥΤΕΣ είναι οι νικήτριες της δεύτερης εβδομάδας του διαγωνισμού

Τι λένε για τη νίκη τους- Πρώτη ανάρτηση 27-03-2017 11:23

ΑΥΤΕΣ είναι οι νικήτριες της δεύτερης εβδομάδας του διαγω

Πανευτυχής δήλωσε στο star.gr η πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού, Ελεάννα Δανιγγέλη που κατάφερε χάρη στη γλυκύτατη μπεμπούλα της να κερδίσει τα περισσότερα Likes των αναγνωστών μας και φυσικά τα 300 ευρώ.

(Η πρώτη νικήτρια Ε. Δανιγγέλη με την μπέμπα της)

«Τα χρήματα που κέρδισα θα πάνε όλα στη βάφτιση της μικρής μου που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Ήρθαν την πιο κατάλληλη στιγμή γιατί έχουμε πάρα πολλά έξοδα και θα είναι μεγάλη βοήθεια», είπε στο star.gr.

Η ίδια έμαθε για τον διαγωνισμό από το trailer που παίζει στον αέρα του Star και αμέσως είπε στο σύζυγό της να στείλουν το βίντεο με την μπέμπα τους που ξεκαρδίζεται στα γέλια.

«Είναι ένα γελαστό μωρό. Αν δεν βγάζει κραυγούλες θα γελάει συνέχεια», μας είπε.

Όσο για την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι είναι αυτή η μεγάλη νικήτρια;

«Χάρηκα απίστευτα. Το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω. Είδα ότι άρεσε πολύ το βίντεο με την μπέμπα μου, αλλά δεν περίμενα να κερδίσω, υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, γιατί και το σκυλάκι που τραγουδούσε ήταν φανταστικό», μας απάντησε η κυρία Δανιγγέλη.

Η ίδια πάντως το πάλεψε αρκετά, επιστράτευσε γνωστούς και φίλους για να ψηφίσουν το δικό της βίντεο και τελικά η μπέμπα της αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια.

Κατενθουσιασμένη δήλωσε και η δεύτερη νικήτρια των 150 ευρώ, Δήμητρα Κοντογιάννη από το Βόλο που μας έστειλε το βίντεο με τον σκύλο που τραγουδάει.

(Η δεύτερη νικήτρια, Δ. Κοντογιάννη)

«Είμαι 40 χρονών κι έκανα σαν μικρό παιδάκι όταν έμαθα ότι κέρδισα. Πού να’ παίρνα και το πρώτο», μας είπε.

Ο Τόμι δε, ο σκύλος της δεν είναι μόνο φιλόμουσος, αλλά και λάτρης του χορού και αυτή του η αγάπη ήταν ικανή για να κερδίσει τα 150 ευρώ που τα είχε μεγάλη ανάγκη.

«Τα χρήματα τα είχα μεγάλη ανάγκη γιατί είμαι άνεργη, έχω ένα δάνειο και εννοείται είναι ένα ποσό που θα με βοηθήσει πολύ», είπε.

Έτσι μόλις ένας φίλος της την ενημέρωσε για τον διαγωνισμό που τρέχει στο star.gr δεν δίστασε λεπτό και έστειλε αμέσως ένα από τα πολλά βίντεο που έχει τραβήξει με τον πολυτάλαντο σκύλο της και όπως αποδείχθηκε δεν της βγήκε σε κακό.

Άντρας ο νικητής του τρίτου βίντεο

Ο Δημήτρης Ζωγόπουλος από τον Πύργο Ηλείας είναι εκείνος που κατάφερε με το βίντεό του να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes για το τρίτο έπαθλο και να πάρει τα 100 ευρώ.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο star.gr "σας ευχαριστώ γι' αυτό το υπέροχο δώρο. Είμαι φανατικός σας αναγνώστης και η ιδέα του διαγωνισμού στο ανανεωμένο star.gr είναι εξαιρετική. Τα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσω για να πάω εκδρομή με την σύντροφό μου.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top