Οι μαθητές της Θεσσαλονίκης παρελαύνουν με σταθερό βηματισμό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με τη σημαία στο χέρι νιώθουν περήφανοι για την πατρίδα τους.Μπορεί η Ελλάδα να δοκιμάζεται πολιτικά και οικονομικά.....  οι μαθητές όμως ... πιστεύουν πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την πατρίδα τους.

«Τώρα είμαστε στην παρακμή, αλλά θα περάσει και όλα θα γίνουν όπως πρώτα», ανέφερε στην κάμερα του Star μία μαθήτρια.  

Μπουτάρης: Να αλλάξει μορφή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Την κατάργηση της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη με τον τρόπο που γίνεται μέχρι σήμερα και να πάρει μια άλλη μορφή, με παράλληλη γιορτή στη νέα παραλία, πρότεινε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Επέτειος εθνική, σημαντική, ωραία μέρα, αλλά κατά την άποψη μου πρέπει να καταργηθεί αυτή η παρέλαση. Να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα, αντιπροσωπευτικά, γιατί η μεγάλη γίνεται στην Αθήνα, και αντί να έχουμε έναν συρφετό διαφόρων συλλόγων, που δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα ο τρόπος που περπατάνε, να κάνουν ένα πανηγύρι σε όλη τη νέα παραλία, να στήσουν χορευτικά, να έχει μουσική, να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

 

 

 

Tags: