ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: Ο Διευθυντής της Εντατικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης θα ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ- "Μιλάω με όλους όσοι είδαν τον 47χρονο!"

Ξεκίνησε έκτακτη έρευνα σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: Ο Διευθυντής της Εντατικής του Νοσοκομε

Με το στόμα ανοιχτό άφησε την κοινή γνώμη η υπόθεση του Ερμόλαου Παπαστεφανή, του 47χρονου άνδρα που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ο 47χρονος μπήκε στο νοσοκομείο με φοβερούς πόνους στο στήθος και την πλάτη, κανείς, όμως, δεν βρέθηκε να τον εξετάσει, όπως υποστηρίζουν οι οικείοι του. Τελικά, μετά από επαναλαμβανόμενες αναπάντητες κλήσεις, ένας καλός του φίλος ειδοποίησε το νοσοκομείο και το νοσηλευτικό προσωπικό εντόπισε τον άτυχο Ερμόλαο πεσμένο στο πάτωμα της τουαλέτας του δωματίου του, νεκρό.

Οι συγγενείς του κάνουν λόγο για αδιαφορία του νοσοκομείου κι υποστηρίζουν ότι, αν οι γιατροί είχαν δώσει σημασία στον άνθρωπό τους, τότε εκείνος θα ήταν ακόμα ζωντανός.

Το star.gr επικοινώνησε με τον εντατικολόγο και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Ευθύμη Ζιώγα, προσπαθώντας να ρίξει φως στην υπόθεση.

Επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου δεν υπάρχει ακόμα. «Προσπαθώ εγώ ο ίδιος να κάνω, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μια έκτακτη προκαταρκτική έρευνα, μιλώντας με όλους τους εμπλεκόμενους, ακριβώς για να καταλήξουμε σε κάποιο επίσημο πόρισμα» αποκαλύπτει στο star.gr ο κ. Ζιώγας.

Η αδερφή του Ερμόλαου, κα. Πόπη Παπαστεφανή, ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, στο Star, λέγοντας ότι ο αδερφός της είχε κάνει ισχαιμικό επεισόδιο, αλλά δεν τους ενημέρωσε κανείς από το νοσοκομείο. Πρόσθεσε, επίσης, ότι «τον άφησαν κι έφυγε τζάμπα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Οι πιο πολλές κατηγορίες των συγγενών του Ερμόλαου, όλων εκείνων που υποστηρίζουν ότι το νοσοκομείο αδιαφόρησε και δεν ασχολήθηκε μαζί του, κατά τον κ. Ζιώγα, δεν ευσταθούν.

Ο ενταντικολόγος δεν θέλησε να δηλώσει κάτι παραπάνω, πριν την ολοκλήρωση της έρευνας. «Πρέπει πρώτα να τελειώσω αυτό που κάνω. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε κάτω από διαφορετικές συνθήκες».

Πέρα από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής του 47χρονου, που αναμένονται, ο κ. Ζιώγας τονίζει ότι θα μιλήσει και με όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. «Θα μιλήσω με εκείνον που τον είδε πρώτος στα Εξωτερικά Ιατρεία, με τους γιατρούς που τον παρακολούθησαν, με τους νοσηλευτές, με όλους. Έτσι, θα έχω μια σφαιρική εικόνα του τι ακριβώς συνέβη, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, μέχρι που έγινε το συμβάν εκείνη την ημέρα. Τώρα που μιλάμε, ακριβώς αυτή τη δουλειά κάνω» εξήγησε.

Αναμένουμε, λοιπόν, την επίσημη ανακοίνωση του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, που θα εκδοθεί, όπως υποστήριξε ο κ. Ζιώγας, μέσα στις επόμενες ημέρες, με την ολοκλήρωση των ερευνών.     

Υπουργείο Υγείας: Διενεργείται προκαταρκτική έρευνα

«Διενεργείται προκαταρκτική έρευνα μας είπαν από το υπουργείο Υγείας και πολύ σύντομα θα βγει το πόρισμα για τον άτυχο άντρα», μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα η Κατερίνα Παπακωστοπούλου .

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top