Έκαψαν ζωοτροφές κι έχυσαν γάλα στην Εθνική Λάρισας -Κοζάνης

Κτηνοτρόφοι από τον Τύρναβο διαμαρτυρήθηκαν και θα συνεχίσουν να μάχονται

Έκαψαν ζωοτροφές κι έχυσαν γάλα στην Εθνική Λάρισας -Κοζά

Σήμερα, Σάββατο, το πρωί, κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου διαμαρτυρήθηκαν με έναν πρωτότυπο τρόπο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συντασσόμενοι με τον αγώνα των αγροτών, που, μέρες τώρα, έχουν στήσει μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος της Μελούνας.

Οι κτηνοτρόφοι έχυσαν στον δρόμο γάλα και έβαλαν φωτιά σε αχυρόμπαλες, ώστε να διαμαρτυρηθούν, με ιδιαίτερο τρόπο, για μία σειρά ζητημάτων, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι κοινά με τους αγρότες, όπως δήλωσαν, αλλά για άλλα, αποκλειστικά δικά τους. 

Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο διακόπηκε, εξαιτίας της διαμαρτυρίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας.

Ο κ. Ζήσης Παρλίτσης, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «πέρα από τα κοινά προβλήματα που έχουμε μαζί αγρότες και κτηνοτρόφοι, υπάρχουν σοβαρά επιμέρους όπως η κατοχύρωση της φέτας, το μεγάλο θέμα με τα βοσκοτόπια, οι πληρωμές για τον καταρροϊκό πυρετό κ.α.»

Οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουν να μάχονται στο πλευρό των αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους, ζητώντας από την κυβέρνηση άμεσα λύσεις για τα προβλήματά τους.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top