Νέα ΜΠΛΟΚΑ: Κλειστές η Πατρών -Κορίνθου και η Λάρισας-Κοζάνης

Πληθαίνουν τα μπλόκα - Πρώτη ανάρτηση: 30-01-2017 19:35

Νέο ΜΠΛΟΚΟ: Κλειστή και σήμερα η Πατρών -Κορίνθου από αγρ

Όλο και πληθαίνουν τα μπλόκα των αγροτών σε περιοχές της Ελλάδας. 

 

Κλειστή και σήμερα η Πατρών -Κορίνθου

 

Για τρεις ώρες κλείνουν και σήμερα, Δευτέρα, οι αγρότες της Αιγιάλειας την Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου.

Το μπλόκο ξεκίνησε στις 6.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας. 

Οι αγρότες της Αιγιάλειας συμπληρώνουν μια εβδομάδα συμμετοχής στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις. Αναμένεται, επίσης, να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αίγιο, ενώ αντιπροσωπεία τους αναμένεται να παραστεί και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, το απόγευμα της Δευτέρας. Μάλιστα έχουν αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο του Σώματος, Γιώργο Ντίνου, με την οποία ζητούν την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Πατρέων έχει ήδη εκφράσει την στήριξη του στις αγροτικές κινητοποίησεις της Αιγιάλειας. 

Εν τω μεταξύ, στους δρόμους βγαίνουν σταδιακά όλο και περισσότεροι αγρότες.

 

 

Επιπλέον, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Φεβρουαρίου, θα παρατάξουν τα οχήματα τους κατά μήκος της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.

Η απόφαση ελήφθη στην Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας, το βράδυ της Κυριακής. «Η  αδιαλλαξία του υπουργείου  απέναντι στον αφανισμό μας δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση από τους αγρότες της Αχαΐας. Καλούμε τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και δίνουμε ραντεβού στην Αχαΐα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι αγρότες σε ανακοίνωση τους.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν και πότε θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του δρόμου.

 

Κλειστή ως τις 20:00 η Λάρισας – Κοζάνης

 

Κλειστή θα παραμείνει περίπου ως τις 8 το βράδυ σήμερα, Δευτέρα, η εθνική οδός Λάρισας - Κοζάνης, από αγρότες του Τυρνάβου, στο ύψος της διασταύρωσης του Αργυροπουλίου. 

Οι αγρότες βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο από την προηγούμενη Δευτέρα, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τις αποφάσεις της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων και συντονίζοντας τη δράση τους με τους συναδέλφους τους από το μπλόκο της Νίκαιας. 

Την ίδια στιγμή, οι αγρότες της Νίκαιας απελευθέρωσαν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων πραγματοποιείται κανονικά. 

Κλειστό επ' αόριστον και για όσο διαρκούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, παραμένει το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα, στο μπλόκο της Νίκαιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top