Εκρήξεις και μεγάλη ΦΩΤΙΑ στον Ταύρο! Υπήρχαν φιάλες υγραερίου στην αποθήκη ελαστικών

Mαρτυρίες λένε πως κάποιοι έκαιγαν καλώδια προκειμένου να πάρουν το χαλκό που βρίσκεται μέσα σε αυτά-Πρώτη ανάρτηση 19:07

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (15.01.2017) σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών στην οδό Θέμιδος 25 στο Ταύρο. Εξαιτίας φιαλών υγραερίου αλλά και των ελαστικών, που βρίσκονταν στο χώρο προκλήθηκαν εκρήξεις. 

Ο περιορισμός της εξάπλωσής της διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες, αφού το έργο των ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, δυσχαίρεναν οι δυνατοί άνεμοι.

Mαρτυρίες λένε πως κάποιοι έκαιγαν καλώδια προκειμένου να πάρουν το χαλκό που βρίσκεται μέσα σε αυτά. Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής κάνει έρευνες ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν.

Ακόμη πληροφορίες λένε πως την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, ένας άνθρωπος βρισκόταν μέσα στην αποθήκη και του φώναζαν να βγει έξω από το χώρο. 

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, υπήρχε ακόμη μία εστία, ενώ μπλουλντόζες προσπάθησαν να απομακρύνουν τα ελαστικά και να κάνουν χώρο στα οχήματα της Πυροσβεστικής ώστε να προσεγγίσει το χώρο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top