Εγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου - «Βοηθήστε μας, θα μας θάψει το χιόνι»

Η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα -Πολλά τα προβλήματα -Πρώτη ανάρτηση: 07-01-2017 18:42

Δραματική είναι η κατάσταση σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω του χιονιά. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό. 

Την τελευταία ώρα, η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα πυκνή στην εθνική οδό και δεν έχει περάσει κανένα εκχιονιστικό μηχάνημα!

Οδηγός που μίλησε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, είπε πως  αν συνεχιστεί να πέφτει για ώρα τόσο πυκνό χιόνι, η κατάσταση θα χειροτερέψει και τα αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να μετακινηθούν κατ’ ελάχιστο και θα θαφτούν στο χιόνι! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι λεωφορεία και εκατοντάδες ΙΧ αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα από τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν ανατράπηκε νταλίκα στο δρόμο.

Η κατάσταση έγινε χειρότερη εξαιτίας κάποιων οδηγών που δεν είχαν αλυσίδες και δεν μπορούσαν να κινηθούν!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κάποια σημεία το χιόνι πάνω στην εθνική ξεπερνά τα 20 εκατοστά, ενώ κάποιοι οδηγοί κατήγγειλαν ότι για ώρες δεν είχε εμφανιστεί κανένας αρμόδιος.

«Δεν είχαν ούτε αλάτι να ρίξουν», είπαν κάποιοι στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εντοπίζονται και στον Ελαιώνα Διακοπτού στο ύψος των νέων διοδίων, αλλά και στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών σε σημεία της Αιγιάλειας.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας λόγω βροχόπτωσης-συσσώρευσης υδάτων- κατολισθήσεων -ηλεκτροδοτήσεις, σε όλη την επικράτεια.  Δείτε ΕΔΩ περισσότερα 

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας . Δείτε ΕΔΩ περισσότερα  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top