Πατέρας και γιος, που μόλις είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο τον μικρότερο γιο της οικογένειας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και τραυματισμένος στο κεφάλι και στο πρόσωπο. 

Ο πατέρας και ο μεγαλύτερος γιος θύμιζαν ταύρους σε υαλοπωλείο από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης», κι άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν τους πάντες, ενώ οι γιατροί περιποιούνταν τον μικρότερο γιο.

Ενώ οι δύο άνδρες συνέχιζαν τον εξάψαλμο, ένας ειδικευόμενος, ο οποίος είχε κληθεί για άλλο περιστατικό, επιχείρησε να τους ηρεμήσει, ωστόσο, εκείνοι τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα, ένας εκ των δύο του δάγκωσε το μάγουλο.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άνδρες και ακόμη δύο συγγενείς τους, οι οποίοι συμμετείχαν στον καβγά. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή (1/1).

Ο ειδικευόμενος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, συκοφαντική δυσφήμηση, φθορά δημόσιας περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης.


 

Tags: