Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών δεν θα μπορούσε να λείπει από την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρίας Μotor Oil στην Κόρινθο και οι μικροί του φίλοι φωτογραφήθηκαν στην αγκαλιά του και μοιράστηκαν τα δώρα που απλόχερα τους πρόσφερε.

«Η Motor Oil όπως πάντα κάνει τον χορό των παιδιών, την διασκέδαση αυτή που έχει γίνει πλέον παράδοση. Αυτή τη στιγμή έχουμε παιδάκια 4ης γενιάς, δηλαδή είναι δισέγγονα των πρώτων χειριστών και εργατών», είπε ο Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil, Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Τα παιδιά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της γιορτής και τα χαρούμενα προσωπάκια τους φανέρωναν πόσο πολύ απολάμβαναν τη ζωγραφική στο πρόσωπο, τα θεατρικά δρώμενα, τα γλυκά, τα μεζεδάκια, τη μουσική, τον χορό και όλα εκείνα τα ξεχωριστά happenings που στήθηκαν για να τα ευχαριστήσουν.

«Έχουμε υποχρέωση και ως εταιρία και ως εργαζόμενοι να βοηθήσουμε στο μέτρο που ο καθένας μπορεί τους συνανθρώπους μας ούτως ώστε να βοηθήσουμε κάποτε κι εμείς την πατρίδα μας να πατήσει γερά στα πόδια της», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Motor Oil, Μιχαήλ Στειακάκης.

«Αυτή η γιορτή είναι θεσμός και είναι μία γιορτή που περιμένουμε με ανυπομονησία όλοι», ανέφερε ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Motor Oil, Γιάννης Κιούφης.

Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρίας αντάλλαξαν ευχές, ξέχασαν για λίγο τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους και αφέθηκαν να παρασυρθούν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Tags: