ΚΤΗΝΩΔΙΑ στο Ηράκλειο: Βίασαν γέρικη σκυλίτσα έξω από το ΠΑΓΝΗ-Ούρλιαζε και έκλαιγε από τους πόνους

Η απίστευτη καταγγελία φιλοζωικής οργάνωσης-Στην ίδια περιοχή κατεγράφη και ο βιασμός μιας γάτας

Βίασαν σκυλίτσα στο Ηράκλειο Κρήτης

Εξοργιστικά και σοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει μια φιλοζωική οργάνωση, η οποία αναφέρει ότι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην είσοσο του ΠΑΓΝΗ, ένας ανώμαλος βίασε μια γέρικη σκυλίτσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το flashnews και το cretaliveτο σκυλί ούρλιαζε και έκλαιγε από τους πόνους, αλλά κανείς δεν το βοήθησε, παρά το γεγονός ότι πολλοί κάτοικοι της περιοχής εκείνην την ώρα έτυχε να είναι στα μπαλκόνια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, με αφορμή τον βιασμό της σκυλίτσας, έγινε γνωστό ότι στην ίδια περιοχή έχει καταγραφεί και ο βιασμός μιας γάτας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:

«Σήμερα το απόγευμα (σημ. 10 Δεκεμβρίου) ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα τραγικό, απεχθές και λυπηρό γεγονός που, μεταξύ άλλων, πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Για να καταλάβετε τι εννοώ θα πάρω την ιστορία από την αρχή. Βρεθήκαμε στο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο Κρήτης όταν τυχαία ακούσαμε σε μια συζήτηση, ότι χτες το βράδυ μια γέρικη σκυλίτσα, που ζει χρόνια στον προαύλιο χώρο Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, βιάστηκε από έναν (ας μην τον χαρακτηρίσω).

Το μόνο παράλογο δεν είναι αυτό. Το παράλογο είναι ότι έγινε νωρίς το βράδυ, πολλοί άνθρωποι ήταν στο μπαλκόνι και ενώ άκουγαν το άμοιρο το ζώο να ουρλιάζει και να κλαίει από τους πόνους, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν πήγε κοντά να κάνει κάτι. Μιλάμε για απόσταση 200μ, ήταν ακριβώς απέναντι τους. Όταν ρώτησα: “Mα γιατί, αφού ήταν τόσο κοντά δεν πήγε κάνεις? Η απάντηση ήταν: “Ε του φωνάζαμε: Tι κάνεις εκεί?” Μόλις λοιπόν ο ανώμαλος τέλειωσε, τότε αποφάσισαν να πάνε να δουν τι έγινε. Η σκυλίτσα αιμορραγούσε και κάποιοι γιατροί (να είναι καλά) την καθάρισαν από τα αίματα και τη φρόντισαν όσο μπορούσαν.

Και ρωτάω εγώ με το φτωχό μου το μυαλο: Έπρεπε να ολοκληρωθεί ο βιασμός για να πάει κάποιος? Τόσοι θεατές στα μπαλκόνια θεωρήσαν ότι έκαναν το χρέος τους φωνάζοντας τι κάνει εκεί? Δηλαδή τι περίμεναν? Απάντηση? ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να πάει να τον τρομάξει? Και αν φοβόταν (πράγμα λογικό, μπορεί να είναι τρελός) γιατί κάνεις δεν κάλεσε την αστυνομία όσο το ζώο ΟΥΡΛΙΑΖΕ από τους πόνους? Νιώθω αηδία για την τόση απάθεια και αδιαφορία προς τους άλλους , είτε είναι άνθρωποι είτε είναι ζώα. ΣΗΜΕΡΑ ένα ΣΚΥΛΙ , ΑΥΡΙΟ ένα ΠΑΙΔΙ».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top