Σοκάρουν οι εικόνες από την κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το site politischios έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα πολύ σκληρό video, στο οποίο απεικονίζεται ένας 32χρονος Σύρος πρόσφυγας να κακοποιεί άγρια ένα ανήλικο αγοράκι στις ντουζιέρες, με τις εικόνες να είναι πολύ σκληρές.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ISIS:

Την ώρα που ο Σύρος πρόσφυγας δηλώνει πως το ανήλικο αγοράκι είναι παιδί του, η αστυνομία διερευνά πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι πιθανότατα το ανήλικο αγοράκι να έχει πέσει θύμα απαγωγής και να το έχουν αρπάξει από τους γονείς του που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Τουρκία.

Οι Αστυνομικοί με τη συμμετοχή της Ε.Υ.Π. και της Αντιτρομοκρατικής ερευνούν το ενδεχόμενο ο πατέρας να εκβιάζει με βίντεο τους γονείς προκειμένου να τους ζητήσει λύτρα. Έτσι σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ καταβάλλονται προσπάθεις προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα των ισχυρισμών του δράση. 

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν ποια είναι η σχέση του 32χρονου Σύρου «πατέρα» με τους Τζιχαντιστές, και τις σχέσεις του με το Ισλαμικό κράτος.

Να σημειώσουμε ότι ο 32χρονος Σύρος πρόσφυγας ομολόγησε την πράξη του και κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Αστυνομία. Με εντολή μάλιστα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, το παιδί θα περάσει υπό την επίβλεψη Μ.Κ.Ο.

Tags: