Αποφασισμένος να ΠΕΘΑΝΕΙ ο 38χρονος που αυτοκτόνησε στην πλατεία Θεάτρου – «Δεν πρόκειται να γυρίσω στη φυλακή»

Βρήκαν σημείωμα που είχε αφήσει στους γονείς του

Αποφασισμένος να πεθάνει ο 38χρονος στην πλατεία Θεάτρου

Αποφασισμένος να μην επιστρέψει στις φυλακές Χαλκίδας, ήταν ο 38χρονος ισοβίτης, ο οποίος αυτοκτόνησε το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Θεάτρου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό ο 38χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης στις φυλακές Χαλκίδας γιατί το 2004 είχε συμμετάσχει σε ληστεία μετά φόνου γυναίκας σε αρτοποιείο στον Άγιο Δημήτριο.

Είχε πάρει μάλιστα άδεια, η οποία είχε λήξει στις  5 Δεκεμβρίου και θεωρούνταν δραπέτης, αφού δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή.

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι που έμενε με τους γονείς του ένα σημείωμα που είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο και στο οποίο ξεκαθάριζε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει πίσω στη φυλακή.

Χθες το πρωί λοιπόν όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει πράξει την απόφασή του.

Άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας στον ώμο έναν από τους αστυνομικούς και κατόπιν κατευθύνθηκε στην πλατεία Θεάτρου, όπου έστρεψε το όπλο εναντίον του ίδιου του εαυτού του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πρόκειται για ξεκάθαρη αυτοκτονία, καθώς ο 38χρονος έφερε τραύμα εξ επαφής από πυροβόλο όπλο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top