Τραυματίες οι Τοροσίδης- Κουρμπέλης στην Εθνική ομάδα

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης

Με πολλά προβλήματα συνεχίζει η Εθνική Ελλάδος τη προετοιμασία της για τους δυο καθοριστικούς, εντός έδρας αγώνες με την Εσθονία  τη Πέμπτη και με το Βέλγιο την Κυριακή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Michael Skibbe  απέκλεισε από την αποστολή των δυο αγώνων τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του Michael Skibbe για το ματς της Πέμπτης με την Εσθονία βρίσκονται ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο τραυματίας Κώστας Μήτρογλου. Οι δυο παίκτες θα είναι στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Εθνική Βελγίου. Θεραπευτική αγωγή ακολουθεί και ο Στέφανος Καπίνο.

Στο ΑΕΛ ΦΣ Αρίνα ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Super League  με την τοπική Λάρισα να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο 57' ο Ζίζιτς κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι, ο Ζαχαριάδης υπέδειξε το πέναλτι και ο Μάσα έδωσε προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης. Στο 71 ο Περόνε τροφοδότησε τον Ναζλίδη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι οι δυο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top