Γκαφατζής διαρρήκτης αγνόησε την κάμερα ασφαλείας

Ληστεία για...γέλια και για κλάματα

Για γέλια και για κλάματα ήταν ο διαρρήκτης που πήγε να ληστέψει κατάστημα στην Ανατολική Αττική. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Τρυπώνει  σαν ποντικός στο κατάστημα χρωμάτων και πλησιάζει  το ταμείο  σκυφτά με όλες τις προφυλάξεις,  προσπαθώντας να αποφύγει και το παραμικρό βλέμμα κάποιου περαστικού που θα μπορούσε να τον προδώσει.  Ένας γκαφατζής διαρρήκτης για γέλια και για κλάματα που δεν μπορεί  να καταλάβει ότι ακριβώς την ίδια στιγμή που δήθεν κρύβεται,  οι κάμερες του καταστήματος τον καταγράφουν  και μάλιστα με τέτοια ευκρίνεια που ψάχνει τώρα πραγματικά κάποιο μέρος να κρυφτεί από την αστυνομία.

Έχει  προνοήσει ωστόσο να κρύψει τα δακτυλικά του αποτυπώματα βάζοντας σκουρόχρωμα γάντια μιας χρήσης.

Ο διαρρήκτης πάει κατευθείαν στην ταμιακή μηχανή και  αρπάζει  περίπου 600 ευρώ. Ψάχνει και τα ράφια μήπως και βρει κάτι πολύτιμο για να το κλέψει.   Σχεδόν αμέσως  όμως το βάζει στα πόδια  καθώς  διαπιστώνει ότι απ' έξω στην πόρτα  βρίσκεται ο υπάλληλος του καταστήματος και ετοιμάζεται να ανοίξει. 

Η εγκληματικότητα στο κόκκινο και η  αστυνόμευση ανύπαρκτη, όταν πήγε ο καταστηματάρχης στο Τμήμα υπήρχε μόνο ένας αστυνομικός.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top