Η στιγμή που η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης οδηγείται στη φυλακή

Η νεαρή κοπέλα την τελευταία βδομάδα βρισκόταν σε κατ΄οίκον περιορισμό

Πρώτη δημοσίευση 13:11

 

Με σκυμμένο το κεφάλι και έχοντας τα μαλλιά της μπροστά στο πρόσωπο οδηγήθηκε στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης.

Η νεαρή κοπέλα κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Το Δικαστικό Συμβούλιο που κλήθηκε να επιλύσει τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί η 19χρονη ή όχι αποφάσισε με βούλεμά του ότι η κοπέλα πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές και να παύσει η κατ’ οίκον  κράτησή της.

Η 19χρονη είχε υποστηρίξει ότι η μητέρα της πάσχει από βαριά κατάθλιψη και πως η ίδια θα πρέπει να μπει στη φυλακή για να είναι μαζί της. Είχε ζητήσει μάλιστα αν γίνεται να τις βάλουν στο ίδιο κελί για να μπορεί να την προσέχει και να την φροντίζει.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη όταν η αστυνομία την εντόπισε, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Γέννησε το παιδί στην μπανιέρα του σπιτιού της, εκείνο θήλασε και μετά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εμφάνισε αιμορραγία. Στην προσπάθειά της να την σταματήσει, του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα, ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.

Υποστήριξε επίσης ότι έβλεπε αυτό το μωρό σαν απειλή και αισθανόταν ότι έπρεπε να το εξαφανίσει. Η μητέρα της από την άλλη κατάθεσε ότι δε γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top