Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Δείτε την τελευταία συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου στην «Ελένη» πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της

Η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παίρνουν διαζύγιο έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής 26/4.

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Το παραμυθένιο σπίτι στην Κηφισιά!

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε διαψεύσει πριν περίπου δυο μήνες, φήμες που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους.

οικονομακου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έμοιαζαν να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ιδανική οικογένεια. Ταξίδια, δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις, και δυο υπέροχα παιδιά που ήταν -και παραμένουν- η απόλυτη προτεραιότητά τους.

οικονομακου

Έτσι, το ότι χωρίζουν ήταν κάτι αναπάντεχο. Δυστυχώς η influencer Αθηνά Οικονομάκου έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων στα social media.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο», «Όλα για το θεαθήναι», «Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» είναι μερικά από τα σχόλια στο Instagram της ηθοποιού.

Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου στην τελευταία της ανάρτηση:

οικονομακουοικονομακου


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αθηνά Οικονομάκου γίνεται αποδέκτης απαράδεκτων σχολίων. Σε ανάλογη περίσταση στο παρελθόν είχε δώσει αποστομωτική απάντηση στους κακεντρεχείς και κακόβουλους σχολιαστές των social.

Όπως είχε αναφέρει, όσοι γράφουν αρνητικά μηνύματα για τη ζωή των άλλων, είναι συνήθως οι ίδιοι δυστυχισμένοι. «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

«Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί, γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους… Οπότε ο καθρέφτης τους, ότι "κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη, ενώ εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση…"», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου προσέθεσε: «Υπάρχουν και άλλοι που σου λένε πόσο ωραίο είναι που ανεβάζεις ωραίες εικόνες. Υπάρχουν και άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top