Αποκλειστικό: «Μας απειλούσαν με πιστόλι και μαχαίρι»

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια  το πρωί του Σαββάτου, όταν εισέβαλλαν στο σπίτι τους δύο κακοποιοί. Για περισσότερη από μια ώρα παρέμεναν  όμηροι στα χέρια των ληστών  υπό την απειλή όπλου, ενώ μόλις πήραν χρήματα και χρυσαφικά  έφυγαν ανενόχλητοι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: «Παίρνω το ασανσέρ και κατεβαίνω κάτω, μόλις φτάνω εδώ, πάω να ανοίξω την πόρτα και βλέπω μια δύναμη τραβάνε την πόρτα και όπως βγαίνω έξω τα χάνω με χτυπάνε στο κεφάλι, πέφτω εδώ πέρα που τραβά ο άλλος κλωτσιά  με ρίχνει κάτω και μου βάζει το πιστόλι στο κεφάλι».

Ο εφιάλτης μόλις άρχισε για την οικογένεια του Χρήστου Εγγλέζου. Οι δυο κακοποιοί που φορούσαν κουκούλα  και μιλούσαν ελληνικά, τον οδήγησαν με την βία στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμά του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: «Ερχόμενος βάζει το όπλο στο κεφάλι της γυναίκας μου και εμένα μου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Η γυναίκα μου τα' χασε»

«ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ»

ΚΛΕΩΝΙΚΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ- ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: «Είναι σαν εφιάλτης, αυτό δεν είναι πραγματικότητα. Ακόμη και τις κουρτίνες πέταξαν δεν ξέρω γιατί».

Σχεδόν μια ώρα διήρκησε ο εφιάλτης. Οι κακοποιοί είχαν το χρόνο, αφού έκαναν άνω κάτω όλο το σπίτι, στη συνέχεια έσπασαν τα ντουβάρια καθώς πίστευαν πως εκεί έκρυβε χρήματα η οικογένεια.

Ο ένας ληστής κρατούσε υπό την απειλή όπλου στο σαλόνι το ζευγάρι, ενώ έκλεισε και τις κουρτίνες για να μην κινήσει τις υποψίες της γειτονιάς, ενώ ο άλλος έψαχνε για πολύτιμα αντικείμενα.  Μόνο όταν εντόπισαν τα χρυσαφικά και τα χρήματα έφυγαν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: «Ήταν στοχευμένη η υπόθεση, ήρθαν για λεφτά, παιδιά λέω δεν έχω λεφτά, και ευτυχώς που είχα κάποια πάνω μου και έφυγαν».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη  των δραστών, ενώ εξετάζονται  όλα τα ενδεχόμενα,  ακόμη και οι δράστες να γνώριζαν το θύμα από το παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top