Έρευνα Star: Tσουνάμι οι κλοπές στο Νεράκι Ελευσίνας - Ποιες περιοχές προτιμούν οι κακοποιοί

Φαίνεται ότι οι κακοποιοί δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε ορισμένες  περιοχές  για να διαπράττουν τα εγκλήματα τους.

O δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας έκανε αυτοψία με την κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Oι κάτοικοι της περιοχής Νεράκι στη Νέα Πέραμο, οι οποίο δέχονται σχεδόν καθημερινά επιθέσεις από κακοποιούς, βγάζουν κραυγή απελπισίας.

Τα σπίτια τους έχουν μετατραπεί σε φρούρια. Κάγκελα στα παράθυρα και στις πόρτες, κάμερες ασφάλειας, συναγερμοί περιμετρικά και όλα αυτά μετά…κλοπής!

Μάλιστα, κάποιοι κοιμούνται με το όπλο στο προσκεφάλι τους

Ποιες περιοχές όμως προτιμούν οι κακοποιοί; Ο χάρτης εγκληματικότητας που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δείχνει τις περιοχές όπου κάθε μήνα οι κακοποιοί έκαναν  πάρτι το 2017.

Στα Πετράλωνα σημειωθήκαν 165 κλοπές και διαρρήξεις και έχουν κλαπεί 45 αυτοκίνητα . Στην Καλλιθέα είχαμε 100 κλοπές και διαρρήξεις και 50 κλεμμένα αυτοκίνητα

Στην Ακρόπολη οι κακοποιοί έκαναν πάρτι με 135 κλοπές και διαρρήξεις και στα Εξαρχεια με 105 κλοπές και διαρρήξεις . Στο Σύνταγμα σημειωθήκαν 110 διαρρήξεις και κλοπές  με τους πορτοφολάδες να κάνουν χρυσές δουλειές .

Σημαντικό είναι το στοιχείο ότι, με βάση τον πληθυσμό,  η περιοχή που έχει τα πρωτεία στην εγκληματικότητα είναι τα Εξάρχεια όπου άλλωστε σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων επικρατεί το άβατο.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρο το κεντρικό δλετίο ειδήσεων του Star...

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top