Προκαλεί ο παιδεραστής με το βαν: «Έκανα σεξ με τη θέληση τους, δεν τα βίασα»

Αμετανόητος για τις πράξεις του - Νέα Ενημέρωση: 20:40

Ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον 42χρονο, Φίλιππο Λεβέντο, ο οποίος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω τον Μάρτιο του 2015 να επιβιβάζει ένα 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο του βανάκι για να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά.

«Ελπίζω να συμμορφωθείτε», ήταν τα λόγια του προέδρου προς τον κατηγορούμενο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ενώ νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

«Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται,  χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει»,  είχε τονίσει ο εισαγγελέας στην πρόταση του, ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου.

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος, όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία μόνο κακό κάνει ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει αλλά προβλήματα», κατέληξε στην αγόρευση του ο εισαγγελέας.

Ο 42χρονος πάλι κατά την απολογία του εμφανίστηκε αμετανόητος για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», υποστήριξε.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top