Σε δύο δόσεις οι προκηρύξεις για δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις σε Δήμους και Δημόσιο

Θα αφορούν 5μηνες συμβάσεις στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Σε δύο δόσεις θα εκδοθούν οι προκηρύξεις για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, για δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στους Δήμους.
Η πρώτη προκήρυξη θα αφορά τις 32.000 προσλήψεις με πεντάμηνα στους δήμους της χώρας και αναμένεται να εκδοθεί στις αρχές Μαρτίου. Η δεύτερη, θα αφορά τους υπόλοιπους φορείς του Δημοσίου θα εκδοθεί αργότερα ώστε να επανεξεταστεί η κατανομή των θέσεων.
Όσον αφορά τις θέσεις του πρώτου προγράμματος, αντιστοιχούν 9.597 θέσεις στην Αττική, 6.363 στην Κεντρική Μακεδονία, 2.559 στη Θεσσαλία, 2.495 στη Δυτική Ελλάδα, 2.239 στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, 1.759 στην Κρήτη, 1.599 στην Πελοπόννησο, 1.280 στη Στερεά Ελλάδα, 1.279 στην Ήπειρο, 815 στο Νότιο Αιγαίο, 768 στη Δυτική Μακεδονία, 624 στα Ιόνια Νησιά και 576 στο Βόρειο Αιγαίο.
Δικαίωμα υποβολής θα έχουν εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ που ανήκουν σε κάποια από τις εξής κατηγορίες: α) μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και ο/η σύζυγος είναι επίσης εγγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ, β) μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς, γ) νέοι 18 έως 29 ετών, δ) μακροχρόνια άνεργοι – άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top