ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ανοίγει η εφαρμογή για να διορθώσετε το Ε9 χωρίς να πληρώσετε πρόστιμο

Τρέξτε να προλάβετε για να πάρετε και την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ανοίγει η εφαρμογή για να διορθώσετε το Ε9 χωρίς να πληρώσετε πρόστιμο

​Δεύτερη ευκαιρία θα έχουν όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν την έκπτωση για τον ΕΝΦΙΑ, αφού ανοίγει η εφαρμογή, ώστε οι φορολογούμενοι να διορθώσουν τις αιτήσεις Ε9 ή να υποβάλουν νέες ακόμα και με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση χωρίς να πληρώσουν πρόστιμο.

Την επόμενη λοιπόν εβδομάδα θα ανοίξει η εφαρμογή στο Taxisnet και οι φορολογούμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αρχικ��ς και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 και ΦΑΠ 2011 – 2012 – 2013, καθώς και αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων για το 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τα ποιο συνηθισμένα λάθη που έχουν κάνει είναι ότι δεν έχουν συμπληρώσει τη λέξη «κενό» στα ξενοίκιαστα ακίνητα, δεν αναγράφεται ή αναγράφεται λάθος ο αριθμός παροχής ηλεκτρικούς ρεύματος, δεν έχει συμπληρωθεί ο κωδικός για τα ημιτελή ακίνητα ή έχουν συμπληρωθεί λάθος κωδικοί στο Ε1 για τα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό άνω του 80%.

Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων θα λάβουν ένα e – mail ώστε να διορθώσουν τα στοιχεία τους για να δικαιούνται μειωμένο ΕΝΦΙΑ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top