Η λίστα με τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς (Ονόματα μητέρας και παιδιού)

Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

Οι οριστικοί πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων (ονόματα μητέρας και παιδιού) που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2014-2015 ανακοινώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 31-08-2014 από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και την Τετάρτη 10-9-2014.

Σημειώνεται, ότι η διαδικασία ενστάσεων ξεκίνησε την Τρίτη 26 έως και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και αφορούσε μητέρες που έμειναν εκτός προγράμματος. Εκείνες που έκριναν ότι αδικήθηκαν μπορούσαν να υποβάλουν ενστάσεις, στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζεται ότι έως τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 μπορούσαν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ταχυδρομικά ή με courier οι γονείς που επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας σε παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2014-2015. Αιτήσεις μπορούσαν να υποβάλουν γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία. Επίσης,αιτήσεις μπορούσαν να υποβάλλουν άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top