ΕΡΓΑΣΙΑ: Προκήρυξη 200 θέσεων εργασίας στο Μετρό – Δες τις ειδικότητες και διεκδίκησε μια θέση

Πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά για 17 συρμούς και τους έχουμε να κάθονται!

​Την ταχύτατη προκήρυξη διαγωνισμού πρόσληψης 200 ατόμων στο ΜΕΤΡΟ ζητά με έγγραφό του ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος από το ΑΣΕΠ. Το νέο προσωπικό θα καλύψει τις ανάγκες που έχει δημιουργήσει το άνοιγμα των νέων σταθμών του ΜΕΤΡΟ αλλά και η επίδοση 17 νέων συρμών το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το Εuro2day.gr, οι «τυχεροί» που θα προσληφθούν εν μέσω κρίσης και σφοδρής ανεργίας,θα καλύψουν θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών και ελεγκτών εισιτηρίων, αλλά και τεχνικό προσωπικό, ενώ δεν θα γίνουν προσλήψεις σε θέσεις διοικητικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτεραιότητα στις προσλήψεις αυτές θα έχουν οι συμβασιούχοι οι οποίοι είχαν απολυθεί από το Μετρό μετά το πόρισμα-κόλαφο του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, το οποίο κατέληγε στο συμπέρασμα ότι σωρεία προσλήψεων, που έγινε κατά την προεκλογική περίοδο του 2009, οδήγησε την εταιρεία ΑΜΕΛ σε λειτουργικές ζημιές, για πρώτη φορά από την λειτουργία της.

Την ίδια στιγμή, στις ράγες του μετρό θα μπουν σύντομα και οι 17 νέοι συρμοί τρίτης γενιάς, οι οποίοι κόστισαν 155 εκατ. ευρώ στον ελληνικό λαό και κατασκευάστηκαν στην Κορέα. Και έτσι για να μην ξεφεύγουμε από την...... «ελληνική παράδοση» οι συρμοί αν και έχουν παραληφθεί…. δεν έχουν μπει ακόμη σε κίνηση!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top