Μήνυμα Σαμαρά προς όλους τους Έλληνες ανέργους!

"Τα κονδύλια για την ανεργία των νέων θα εκταμιευθούν άμεσα"

Μήνυμα Σαμαρά προς όλους τους Έλληνες ανέργους!

​Ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής όσον αφορά την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, αλλά και την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, λίγο προτού αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες.

«Τα κονδύλια για την ανεργία των νέων θα εκταμιευθούν άμεσα και τα προγράμματα θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον Ιανουάριο του 2014» τόνισε ο κ.Α.Σαμαράς, προσθέτοντας πως έκτος από τα κονδύλια που προβλέπονται στο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο για την ανεργία των νέων, θα χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικοί πόροι από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, καθώς και από τα αδιάθετα υπόλοιπα των ετών 2014-17.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι η Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο θέμα της τόνωσης της ρευστότητας στην οικονομία, και ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Είναι, επίσης, σημαντικό και θετικό για την χώρα μας ότι επήλθε συμφωνία, σε πολιτικό επίπεδο, με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2014-20. Τα αρμόδια υπουργεία έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες ώστε να αξιοποιήσουμε άμεσα και το τελευταίο ευρώ» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top