Στήριξη του ΕΛΚ στον Αντώνη Σαμαρά

Του λένε «μπράβο» για «τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια»

Στήριξη του ΕΛΚ στον Αντώνη Σαμαρά
Μετά τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς «μπράβο» στον έ��ληνα πρωθυπουργό για τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια λέει και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζόζεφ Ντάουλ.

«Υποστηρίζουμε θερμά τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση», τόνισε.

Όπως είπε, η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια άνευ προηγουμένου κρίση, ενεργεί με μεγάλη ευθύνη, εκφράζοντας την εκτίμησή του στις προσπάθειες και το θετικό όραμα του Αντώνη Σαμαρά.

Η κυβέρνησή του μαζί με τον ελληνικό λαό, συνέχισε, έχουν ως στόχο τη δημιουργία μακροπρόθεσμων προοπτικών για την ελληνική οικονομία, προτείνοντας ένα νέο οδικό χάρτη για τον εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα, της προώθησης των επενδύσεων και της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης και της δημιουργικότητας, σε συνδυασμό με τα τρέχοντα μέτρα λιτότητας.

Απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό, είπε πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα οδηγήσουν σε ένα πιο υγιές δημοσιονομικό σύστημα και ένα φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον ενώ όλα αυτά θα οδηγήσουν σε βιώσιμη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top