Μεγαλώνει η λίστα των επιόρκων! Προστέθηκαν άλλοι 300!

Δείτε κάποιες περιπτώσεις που έβγαζαν μάτι !!!

​Στη λίστα των 1900 υπαλλήλων που διώκονται ποινικά έρχονται να προστεθούν και άλλοι περίπου 300 (294 για την ακρίβεια).

Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης απέστειλε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την λίστα για υπαλλήλους, στους οποίους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για σοβαρά αδικήματα την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2012 μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας εκπαιδευτικού η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 12χρονου μαθητή.

Περίπου 120.000 ευρώ ζημιώθηκε το δημόσιο από μαϊμού συντάξεις που «έδινε» παρέχοντας ψευδείς βεβαιώσεις κάποιος άλλος υπάλληλος!

Αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που αφορούν σε υπαλλήλους οι οποίοι υπεξαίρεσαν εκατοντάδες ευρώ.

Την ίδια ώρα ο Αντώνης Μανιτάκης με συνέντευξη του στους Φακέλους σημείωσε ότι «μέχρι το Δεκέμβριο του 2013 θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει 4.000 υπάλληλοι, σταδιακά, αρχίζοντας ήδη από τους πρώτους μήνες και στη διάρκεια του 2014, θα γίνουν οι υπόλοιπες 11.000 αποχωρήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top