Αν είσαι άνεργος κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και που ξέρεις ίσως να είναι και τυχερό!

50.000 νέοι έως και 26 ετών θα προσληφθούν σε Δήμους! Διάβασε αναλυτικά

​Είσαι νέος, άνεργος και απελπισμένος; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σου φτιάξει κάποιος τη διάθεση! Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να προωθηθεί «πακέτο»50.000 θέσεων στους δήμους, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων στη χώρα, που ξεπερνά πλέον το 57%!!

Το πρόγραμμα αφορά νέους ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών, οι οποίοι είναι κατά προτεραιότητα άνεργοι ή ολοκλήρωσαν πρόσφατα την κατάρτισή τους και μέσω του προγράμματος θα ανοίξει ο δρόμος απόκτησης μιας πρώτης εργασιακής εμπειρίας.

Σε περίπτωση που γίνεις δεκτός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, τότε για ένα χρόνο δε θα χρειάζεται να ψάχνεις για δουλειά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης που θα υπογράψουν για ακόμη ένα έτος.

Αν έχεις την ειδικότητα, τότε έχεις και... πιθανότητα!!

Οι τομείς στους οποίους θα τοποθετηθούν οι νέοι είναι μεταξύ άλλων δημοτικές υπηρεσίες, κοινωνικές δομές, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και άλλοι παρεμφερείς φορείς και νομικά πρόσωπα των δήμων.

Μεταξύ των ειδικοτήτων θα είναι βρεφονηπιοκόμοι, παιδαγωγοί, καθηγητές φυσικής αγωγής, δάσκαλοι ειδικής αγωγής, φύλακες, βιβλιοθηκονόμοι, μουσικοί, βοηθητικό προσωπικό κ.α.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top