ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η γυναίκα του τον εγκαταλείπει για να πάει να μείνει στον Άρη!

Το γεγονός αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου

ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η γυναίκα του τον εγκαταλείπει για να πάει να μείνει στον Άρη!
Πολλές φορές έχουμε ακούσει ζευγάρια να χωρίζουν και ένας από τους δυο να επιλέγει να ζήσει σε άλλη πόλη. Ωστόσο, στην περίπτωση του Τζέισον Στάνφορντ και της Σόνια Βαν Μίτερ τα πράγματα διαφέρουν.
δδ.jpg

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και να πάει να μείνει μόνιμα στον πλανήτη Άρη.
Όλα ξεκίνησαν όταν προσφέρθηκε να συμμετέχει εθελοντικά σε μία αμφιλεγόμενη αποστολή χωρίς επιστροφή, στον Άρη.

Η Σόνια έχει ήδη επιλεγεί ως ένα από τα 100 άτομα που θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη στο πλαίσιο μία ιδιωτικής αποστολής που ως σκοπό της έχει την ίδρυση μίας μόνιμης ανθρώπινης αποικίας.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ακόμα και το άκουσμα αυτής της αποστολής, ο Τζέισον στηρίζει απόλυτα τη σύζυγό του.

«Θέτει υπαρξιακά ερωτήματα πολύ πιο σημαντικά από το πόσο πολύ θα μου λείψει η Σόνια», λέει και συνεχίζει: «Αν επιτύχει στην αποστολή -τη δημιουργία μιας βιώσιμης αποικίας σε άλλο πλανήτη- θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία της ανθρωπότητας, επεκτείνοντας τα όριά μας πέρα από αυτό τον πλανήτη».

Μάλιστα, η Σόνια εξαιτίας αυτού του ταξιδιού έχει γίνει πολύ γνωστή στην Αμερική, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που της κάνουν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την απόσταση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της.

Η ίδια δεν δίνει καμία σημασία, αφού το μόνο που την απασχολεί είναι το ταξίδι.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή Mars One θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016, ενώ οι πρώτοι 4 άνθρωποι αναμένεται να κατοικήσουν στον πλανήτη το 2026. Από τότε και κάθε 2 χρόνια, θα προστίθενται 4 άτομα τη φορά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top