Η Τάμτα με dark και εκκεντρικά looks στο νέο της video - clip

Η Πανδώρα της ελληνικής Pop σκηνής φορά την σκοτεινή εκδοχή της

Δημιουργική, πρωτοπόρος, Trendsetter, Fashion Icon. Η Τάμτα δίνει νόημα σε κάθε μία από τις παραπάνω λέξεις. Τις υποστηρίζει, τις αναδεικνύει και τις επιβεβαιώνει. Με κάθε της εμφάνιση. Στη σκηνή ή σε βίντεο - κλιπ. Η Τάμτα δεν σταματά να καινοτομεί.

Τάμτα: Οι βόλτες της στο Los Angeles και οι εκκεντρικές φωτογραφίες της

Να ακολουθεί ανατρεπτικά μονοπάτια, να παίρνει - μελωδικά και μη - ρίσκα, να προτάσσει, να πρωταγωνιστεί, να ξεχωρίζει. Με μία πορεία στην εγχώρια Pop μουσική που αγγίζει πλέον τις δύο δεκαετίες, η Τάμτα επιλέγει ποιο fahion κουτί θα ανοίξει κάθε φορά ως μία σύγχρονη Πανδώρα. Άλλωστε, η ίδια δεν αρέσκεται στο να ακολουθεί τις τάσεις, αλλά να τις δημιουργεί. Πυροδοτεί με ρούχο αιρετικό, αλλάζει και κάθε φορά γιορτάζει. Μία διαδικασία εθιστική. Το υπογραμμίζει και η ίδια στο νέο της τραγούδι, «Pandora».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

Μέσα από το νέο της τραγούδι «Pandora», σε στίχους & μουσική των Teo Pouzbouris & Ody Icons και στο πιο dark βίντεο κλιπ της μέχρι τώρα πορείας της η Τάμτα μιλάει για τον δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους. Μέσα από την τέχνη της μουσικής, η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, αυτή που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Τα extreme looks του νέου της βίντεο - κλιπ υπογράφουν οι Elizabeth & Elena Karatsoki, το make-up της η Coast Artistry και τη σκηνοθεσία ο Βαγγέλης Φαντόπουλος. Ποιο look της προτιμάς; 

Η Τάμτα στο βίντεο κλιπ της για το Pandora

Η Τάμτα στο βίντεο κλιπ της για το Pandora

Η Τάμτα στο βίντεο κλιπ της για το Pandora

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top