Reverse Washing: Ο νέος τρόπος να λούζεις τα μαλλιά σου

Το Trend που γεννήθηκε μέσα από το TikTok και φλερτάρει με το κεφάλι σου

Reverse Washing: Ο Νέος Τρόπος να Λούζεις τα Μαλλιά Σου

Οι τάσεις που «γεννιούνται» μέσα από την πλατφόρμα του TikTok πολλές. Περίμενες όμως ότι μια από αυτές θα σε βάλει στον πειρασμό να λούσεις τα μαλλιά σου αντίστροφα;

5 Beauty Tips που πρέπει να εφαρμόζουμε μετά την παραλία

Ο λόγος για το reverse washing ή αλλιώς το αντίστροφο λούσιμο μαλλιών που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες με λεπτά ή λιπαρά μαλλιά. Πρόκειται στην ουσία για την αλλαγή στην σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης μαλλιών κατά το λούσιμο, η οποία υπόσχεται θαυματουργά αποτελέσματα.

Τι πρέπει να κάνεις για να δοκιμάσεις αυτήν την τάση;
Αντί να ξεκινήσεις τη διαδικασία με το σαμπουάν σου, εφάρμοσε πρώτα το conditioner και μετά, αφού ξεβγάλεις τα μαλλιά, θα πρέπει να συνεχίσεις με το σαμπουάν. Η λογική του reverse washing βασίζεται στην βαθύτερη ενυδάτωση της τρίχας, με το conditioner να δρα αποτελεσματικότερα όταν εφαρμόζεται πρώτο στη σειρά, προσφέροντας στα μαλλιά όλα τα θρεπτικά συστατικά της σύνθεσής του.

Η αντίστροφη εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης θεωρείται πως επιτρέπει να περιποιείσαι τα λεπτά μαλλιά χωρίς αυτά να βαραίνουν, ενώ χαρίζει εξαιρετική απαλότητα στην τρίχα και προσθέτει όγκο στα μαλλιά.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top