Καλεσμένη σε γάμο: 2 χρώματα που δεν πρέπει να φορέσεις

Πώς θα είσαι κομψή στον γάμο χωρίς να παρεξηγηθείς

Καλεσμένη Σε Γάμο: 2 Χρώματα Που Πρέπει Να Φορέσεις

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που οι γάμοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον και όταν είσαι καλεσμένη σε περισσότερους από δύο – τρεις, τότε σίγουρα θα σε «τρώει» το άγχος σχετικά με το τι πρέπει να φορέσεις, ώστε να δείχνεις λαμπερή, όμορφη και κομψή. Κι ενώ στην αγορά υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών ως προς τα ρούχα που μπορείς να επιλέξεις, καλό θα ήταν να εστιάσεις και στα χρώματα και συγκεκριμένα σε εκείνα που δεν πρέπει να φορέσεις σε έναν γάμο. Ποια είναι αυτά;

7 διάσημες γυναίκες που φέτος «ψηφίζουν» ολόσωμο μαγιό

Ας ξεκινήσουμε με το λευκό. Είναι το χρώμα που φοράει η νύφη και για αυτό θα ήταν πιο σωστό να το αποφύγεις. Το λευκό νυφικό θα πρέπει την ημέρα του γάμου να ξεχωρίζει και να κερδίζει τα βλέμματα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έπειτα, υπάρχει το μαύρο χρώμα. Ναι, το μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι ένα hot item κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, ωστόσο μην ξεχνάς ότι είναι συνδεδεμένο με το πένθος. Προτείνουμε να το αποφύγεις για την ημέρα αυτή και να στραφείς σε άλλα χρώματα, όπως το καφέ, το μπλε, το γκρι.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top