Σίσσυ Χρηστίδου: «ο γιός μου ζήτησε για δώρο μια κουζίνα»

Πώς αντέδρασε ο Θοδωρής Μαραντίνης;

Σίσσυ Χρηστίδου: «ο γιός μου ζήτησε για δώρο μια κουζίνα»

Μια... κουζίνα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που ζήτησε ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια! Σε συνέντευξή της, μιλά για την σχέση πάθους που έχει με τον μικρό Φίλιππο - Ραφαήλ, το ποιος έχει το πάνω χέρι στην οικογένεια, αλλά και το ότι έχει να ψωνίσει ρούχα δύο χρόνια.


«Το Σαββατοκύριακο στην κουζίνα φτιάχνουμε με τον Φίλιππο από κουλουράκια μέχρι μελομακάρονα. Για τις γιορτές ζήτησε δώρο κουζίνα. Φαντάσου τι ά��ουσα από τον μπαμπά του!», εξομολογείται η Σίσσυ στο περιοδικό «In Style», επισημαίνοντας πως οι μεγαλύτεροι σεφ είναι άνδρες.


Αφού παραδέχεται ότι είναι μάνα - καψούρα με το παιδί της, η Σίσσυ δεν διστάζει να πει πως 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει μαλώσει ποτέ τον Φίλιππο και προσθέτει: «τον άντρα μου δεν τον έχω ζηλέψει τόσο όσο τον γιο μου. Να φανταστείς υπάρχουν φορές που μου λέει πως θέλει να παίξει με την κοπέλα που μας βοηθά στο σπίτι, την οποία αγαπώ πάρα πολύ και με πιάνω να ενοχλούμαι. Και με την δασκάλα του στο σχολείο που τη λατρεύει, το έχω ένα τσιμπηματάκι».


Δεύτερο παιδί δεν είναι προς το παρόν στα σχέδιά της, αφού, όπως επισημαίνει, δεν αντέχει λόγω της καθημερινής εκπομπής. «Να το κάνω γιατί; Για να το αφήνω και να πηγαίνω στη δουλειά;», διερωτάται.


«Κουμάντο κάνει ο Θοδωρής», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η παρουσιάστρια και προσθέτει πως ο δικός της ρόλος στο σπίτι περιορίζεται στο... μαγείρεμα, τα ψώνια για το παιδί και το super market.


Χωρίς να κρύψει την αγάπη της στο καλό φαγητό, η Σίσσυ κάνει και ακόμα μία αποκάλυψη: «έχω να ψωνίσω ρούχα δυο χρόνια. Τα ρούχα που φοράμε στην τηλεόραση και τις εμφανίσεις είναι ρούχα που δανειζόμαστε και επιστρέφουμε»!



Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση της Σίσσυς στο περιοδικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top