Ελένη Μενεγάκη: Γιατί εγκατέλειψε το πλατό της εκπομπή της;

Τί έκανε την παρουσιάστρια να το βάλει στα πόδια

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί εγκατέλειψε το πλατό της εκπομπή της;

Άλλη μια από εκείνες τις φοβερές του έρευνες ανέλυε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή της Ελένης, όταν ο ίδιος, μαζί με όλο το υπόλοιπο πάνελ είδαν την παρουσιάστρια να τρέχει προς την έξοδο του πλατό!

Τι είδε η παρουσιάστρια και το έβαλε στα πόδια; Τι την έκανε να σηκωθεί από την θέση της και να αφήσει την καρέκλα της λες και βγήκε ελατήριο από κάτω;

Όχι μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για κάτι κακό. Όμως ήταν κάτι που ομολογουμένως προκάλεσε έκπληξη: Η Ελένη εγκατέλειψε το πλατό για να χαιρετήσει την μαμά της που παρακολουθούσε την εκπομπή κι εκείνη την στιγμή προφανώς έφευγε από το στούντιο. Το πλάνο δεν το είδαμε, όμως ακούσαμε τι συνέβη στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.«Λέγε εσύ Γρηγόρη κι εγώ έρχομαι», είπε φευγάτη η Ελένη, τρέχοντας προς τα έξω.

Δευτερόλεπτα μετά ακούστηκαν φιλιά στον αέρα και η φωνή της κας Ζέτας (μαμάς Ελένης) να της λέει: «Μα πώς με έκανες έτσι;» Τώρα, την φίλησε και την… μουτζούρωσε; Εδωσε εντολή η Ελένη να την περιποιηθούν στον Alpha κι εκείνη δεν έμεινε ευχαριστημένη, τί να σας πούμε; Πάντως η Ελένη, λίγο πριν επιστρέψει στην θέση της, της είπε με νόημα: «Μια χαρά είσαι!!!»

Ο συνεργάτης της συνέχισε απτόητος την έρευνα ως προς το πώς μπορεί μια γυναίκα να εξάψει την σεξουαλική φαντασία του άντρα, όταν η Ελένη επανήλθε: «Με συγχωρείτε, ήθελα να αποχαιρετήσω την μανούλα μου!!!»

Βέβαια, η Ελένη το έχει ξαναπεί πολλές φορές ότι το τελευταίο διάστημα είναι τόσο κοντά με την μητέρα της και τα συγγενικά της πρόσωπα, όσο δεν ήταν ακόμη και την περίοδο που ήταν ανύπαντρη. Αλλά τέτοιο κόλλημα πιά;Πουθενά η Ελένη χωρίς την μαμά της. Ούτε στην εκπομπή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top