Γιώτα Μιχαλοπούλου: γιατί φεύγει και τι θα κάνει στο Λος Άντζελες;

Τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή της

Γιώτα Μιχαλοπούλου: γιατί φεύγει και τι θα κάνει στο Λος Άντζελες;

Για τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει την χώρα μας και να μεταβεί οσονούπω στο Λος Άντζελες μιλά η Γιώτα Μιχαλοπούλου, εξηγώντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ΑΝΤ1 και διαψεύδοντας πολλές από τις φήμες που γράφτηκαν.


«Ισχύει ότι σε λίγες μέρες θα πάω στο Λος Άντζελες. Όμως, δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, γιατί αποφεύγω να λέω “για πάντα” στη ζωή μου», λέει η δημοσιογράφος στο περιοδικό «People», προσθέτοντας ότι σε πρώτη φάση θα κάνει... διακοπές στην αμερικάνικη μεγαλούπολη, ενώ τα επαγγελματικά της βήματα δεν έχουν σχέση με την τηλεόραση, όπως για παράδειγμα το φεστιβάλ Τέχνης «LA Art Show».


Την περασμένη Κυριακή, η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα της, έπειτα από 12 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1. Διαψεύδοντας όσα γράφτηκαν για τις σχέσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου, λέει χαρακτηριστικά: «οι σχέσεις μας είναι άψογες! Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Από τον ΑΝΤ1 έφυγα καλά, ποτέ δεν έγινε κάτι άσχημο».


«Γράφτηκαν ανακρίβειες που οι συνάδελφοί μου θα μπορούσαν να τις είχαν αποφύγει. Άλλωστε, ο πρώτος κανόνας του ρεπορτάζ και της δημοσιογραφίας είναι να πάρεις τον άλλον ένα τηλέφωνο, να διασταυρώσεις την είδηση και μετά να δημοσιεύσεις κάτι. Όχι πριν, όταν δεν είναι ακόμα σίγουρο. Αλλά συμβαίνουν κι αυτά!», συνεχίζει η δημοσιογράφος και δεν κρύβει την ενόχλησή της που -όπως λέει- κάποιοι έκαναν την τρίχα τριχιά.


«Επηρεάστηκα πολύ από τις άσχημες ειδήσεις των δελτίων και το μαύρο κλίμα της επικαιρότητας», επισημαίνει η Γιώτα, προσθέτοντας πως εδώ και χρόνια είχε την επιθυμία να φύγει στο Εξωτερικό.


Όπως τονίζει, αβεβαιότητα δεν νιώθει, στο Λος Άντζελες έχει έναν κύκλο ανθρώπων που γνωρίζει, ενώ μαζί της θα πάρει... το σκυλί της και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πολλαπλασιαστούν τα μέλη της οικογένειάς της κατά την παραμονή της στην Αμερική!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top