Ναταλία Γερμανού: Είπε... άσχημο τον Λάτσιο και τον Ματέο;

«Η Ελένη δεν συγκινείται από τους ωραίους άνδρες»

Ναταλία Γερμανού: Είπε... άσχημο τον Λάτσιο και τον Ματέο;

Φίλες, φίλες Ναταλία Γερμανού και Ελένη Μενεγάκη, σιγά που θα άφηνε το Ναταλάκι κάτι που είπε η Ελένη να «πέσει κάτω».

Χθες το μεσημέρι, η Ελένη είδε την φωτογράφιση του Δημήτρη Λαγιόπουλου στο περιοδικό Life and Style και εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ, που ρώτησε στην εκπομπή της πού ακριβώς εργάζεται ο παρουσιαστής. «Σε μας εδώ εργάζεται;» ρώτησε η Ελένη, τονίζοντας ότι αυτό που την άφησε άφωνη δ��ν ήταν τόσο ότι ο Δημήτρης εργάζεται στον Alpha, όσο η αλλαγή στο στιλ του και την εικόνα του στην συγκεκριμένη φωτογράφιση.

Πρωί πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, η Ναταλία, ανάμεσα σε πολλά άλλα, σχολίασε, τόσο την φωτογράφιση του στενού της συνεργάτη, όσο και το πώς αναφέρθηκε σε αυτήν η οικοδέσποινα του μεσημεριανού. Μέχρι και για το γούστο της Ελένης στους άνδρες μίλησε…

«Μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη που ως γνωστόν δεν συγκινείται από τους ωραίους άνδρες, αναρωτήθηκε: Αυτό το παιδί σε εμάς δουλεύει; Δεν σχολιάζω ότι δεν σε είχε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια… Θέλω δηλαδή να σταθώ στο γεγονός ότι δεν είχε καταλάβει ότι είσαι εδώ και όχι στην φωτογράφιση…», είπε με ύφος που «σκότωνε» η Ναταλία.

«Δεν συγκινείται από τους ωραίους άνδρες»; Να το εκλάβουμε ότι είπε άσχημο τον Ματέο και τον Λάτσιο; Να το εκλάβουμε ότι ήθελε απλά να πετάξει το καρφί της στην έταιρη ξανθιά; Πάντως μια φορά, το σούσουρό της το έκανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top