Σ. Τσιμτσιλή: «Ζω με τα χρήματα του συζύγου μου»

Τι της λέει η μαμά της όταν της ζητάει χρήματα;

Σ. Τσιμτσιλή: «Ζω με τα χρήματα του συζύγου μου»

Για το Dancing On Ice, τις δυσκολίες στο ALTER και τη ζωή της με το σύζυγό της μίλησε στο περιοδικό People η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξυπνάω κατά τις 10, αντί 7:45 και πάω στις πρόβες του D.O.I. Αυτό με κάνει να ξεχνιέμαι και να μην εστιάζω στο πρόβλημα του σταθμού. Αν συγκρίνω το τωρινό διάστημα με εκείνο του περσινού Απριλίου – που ήμασταν και πάλι εκτός αέρα για περίπου ένα μήνα – θα σου πω πως τώρα είμαι πιο ψύχραιμη και πιο δυνατή. Δε θέλω να αφήνομαι σε άσχημες σκέψεις», λέει.

Μάλιστα όταν είναι στα πολύ down της και οι μαύρες σκέψεις, περνάει από το μυαλό της να αλλάξει μέχρι και δουλειά.

«Επειδή περνάω από διάφορες ψυχολογικές φάσεις, στα πολύ downμου τα έχω σκεφτεί όλα. Ναι, το σκέφτομαι να αλλάξω δουλειά. Δεν φοβάμαι τη δουλειά, μπορώ να εργαστώ σκληρά για ένα δεκάωρο και να είμαι καλά. Η μητέρα μου έχει μια τουριστική επιχείρηση εδώ και 25 χρόνια στην οποία εργάζεται η αδελφή μου και δε θα με πείραζε να δουλέψω εκεί. Το έχω σκεφτεί αυτό», παραδέχεται.

Προς το παρόν όμως και όσο περιμένει να δει τι θα γίνει με το ALTER η Σταματίνα ζει με τα χρήματα του συζύγου της.

«Τα χρήματα που έβγαλα από αυτή τη δουλειά ποτέ δεν ήταν πολλά. Όταν κατάφερα να μαζέψω ένα ποσό, το έδωσα για να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο και όταν μετακόμισα για να μείνω μόνη μου, πάλι έδωσα όσα χρήματα είχα μαζέψει για να αγοράσω τα έπιπλά μου. Οπότε σε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση του τελευταίου χρόνου εννοείται πως με ενισχύει οικονομικά ο σύζυγός μου», λέει.

Η μαμά της πάντως δεν τη βοηθά πια.

« “Αυτές είναι υποχρεώσεις του Θέμη πλέον. Εγώ έχω ξεμπερδέψει”. Έτσι μου λέει η μαμά μου», δήλωσε η Σταματίνα στο People.

Πάντως η Σταματίνα δεν τον εκμεταλλεύεται καθόλου τον σύζυγό της.

«Με ενοχλεί η νοοτροπία που λέει ότι όταν μ ια γυναίκα παντρευτεί , τη ζει ο άνδρας της. Συγγνώμη αλλά δεν έφτασα στα 30, να έχω εργαστεί σαν Ταλιμπάν, 15 ώρες την ημέρα, έχοντας δικά μου χρήματα, για να με συντηρεί ο άνδρας μου. Έχω μάθει να δουλεύω πολύ, να έχω τη βολή μου και δε θα γίνω ξαφνικά η happy housewife που θα τρέχει κάθε μέρα για νύχια και μαλλιά. Τώρα όλο αυτό το διάστημα που ζω με τα χρήματα του συζύγου μου, ποτέ δεν πήγα να πάρω ρούχα και παπούτσια, απλά καλύπτω τα καθημερινά μου έξοδα», δηλώνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top