Π. Αναστασοπούλου, Α. Μοτόριν: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Τι θα έκανε ο Αλεξέι αν η καλή του ήταν αντίπαλός του;

Π. Αναστασοπούλου, Α. Μοτόριν: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Ζευγάρι πάνω στον πάγο είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Αλεξέι Μοτόριν και οι δυο τους μοιράζονται ένα όνειρο. Να φτάσουν στον τελικό του Dancing on Ice.

«Πιστεύω ότι με την Πηνελόπη έχουμε την καλύτερη χημεία που υπάρχει μεταξύ των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων του σόου. Η Πηνελόπη είναι πολύ καλή και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τις επιδόσεις της. Πιστεύω ότι θα είμαστε σε μια από τις πρώτες θέσεις», λέει ο Αλεξέι στο περιοδικό Ok!

Μάλιστα ο Αλεξέι που την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Μαριάννα Καλλέργη αποκαλύπτει ότι στη Μαριάννα βρήκε το άλλο του μισό. Την προσωπική του όμως ζωή δε θέλει να τη μπλέκει με την επαγγελματική γι’ αυτό και δε θα ήθελε να είναι ζευγάρι με τη Μαριάννα στο Dancing.

Αλλά και αντίπαλοι να ήταν στον τελικό, ο Αλεξέι δε μασάει. Άλλωστε το δηλώνει. Δεν του αρέσει να χάνει.

«Θα έκανα τα πάντα για να κερδίσω», λέει. Τι έρωτας και αγάπες; Η δουλειά είναι δουλειά και δεν τα μπερδεύει αυτός τα πράγματα.

Η Πηνελόπη από την άλλη παραδέχεται ότι πολλές φορές έχει βρει το άλλο της μισό σε σχέσεις της.

«Μια δασκάλα μου, μου είχε πει: “Δεν έχει νόημα να ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου”», λέει όλο νόημα.

Δηλώνει ακόμα ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει κάνει στη ζωή της και αποκαλύπτει ότι μπορεί προς τα έξω να δείχνει δυναμική και σκληρή, όμως στις σχέσεις της είναι πολύ δοτική και… «μαμά».

«Τους προσέχω περισσότερο από ότι τους προσέχει μια σύντροφος. Αυτό είναι λάθος να το κάνεις σε όλους τους ανθρώπους γιατί μπορεί σε κάποιους να αρέσεις και σε κάποιους ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται στην αρχή, όχι», λέει.

Πάντως παραδέχεται ότι έχει απιστήσει σε σχέση της και την έχουν απιστήσει.

«Έχει τύχει να απιστήσω σε σχέση μου, αλλά το έκανα αφού προηγουμένως είχα προειδοποιήσει ότι περνάω άσχημα, ότι είχε χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον και με αγνόησαν επανειλημμένα. Και αφού απάτησα, μετά έφυγα», δηλώνει στο περιοδικό η Πηνελόπη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top