Ο Νίκος Ευταξίας «ψαλίδισε» τους πεντάμορφους

Τα «καρφάκια» για τα κλάματα και τα λάθη

Ο Νίκος Ευταξίας «ψαλίδισε» τους πεντάμορφους

Ο Νίκος Ευταξίας που έζησε από κοντά την πεντάδα του «Όμορφου Κόσμου», μιλά για την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε για ένα χρόνο και τονίζει πως έγιναν λάθη που θα μπορούσαν να έχουν διορθωθεί.


Έτσι μπορεί οι πεντάμορφοι να σκόρπισαν στους πέντε ανέμους μετά το τέλος της σεζόν, ο Νίκος Ευταξίας όμως που τον συναντήσαμε σε φωτογράφηση για ημερολόγιο που θα κυκλοφορήσει στην Κύπρο κατά του Aids, φρόντισε να… «ψαλιδίσει» την ομάδα με τον τρόπο του, αποκαλύπτοντας πως ούτε ο ίδιος θα είναι του χρόνου στην εκπομπή.


Θεωρώντας πως ο καθένας πήρε το «βαθμό» του ανάλογα με τις «επιδόσεις» του δήλωσε: « Όποιος κάνει καλά τη δουλειά του φεύγει με ψηλά το κεφάλι. Τουλάχιστον εγώ αυτό αισθάνομαι». Όσο για το αν έγιναν λάθη; « Λάθη γίνονται παντού. Το θέμα είναι να μπορείς να τα διορθώσεις. Μερικά λάθη δεν διορθωθήκανε και σε αυτό καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».


Ο στυλίστας αναφέρθηκε και στα κλάματα που είδαμε στην τελευταία εκπομπή ρίχνοντας το… «καρφάκι» του: «Δε βρίσκω το λόγο που κάποιος που φεύγει για να πάει σε άλλο κανάλι να κλαίει».Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος: «Η τηλεόραση δεν είναι το μαγαζί του μπαμπά μας που θα κάτσουμε εκεί 20 χρόνια και θα περιμένουμε να πάρουμε σύνταξη. Τελειώνει μια σεζόν και πάμε στην επόμενη».


Μάλλον ο Νίκος Ευταξίας ξέρει από καλό… «ράψιμο»!!!


Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του στυλίστα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top