Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τις ερωτικές φαντασιώσεις του!

Τι θέλει να κάνει στο κρεβάτι;

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τις ερωτικές φαντασιώσεις του!

Αφορμή για να αποκαλύψει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις βρήκε στη συζήτηση με τον Θάνο Ασκητή ο Γιώργος Λιάγκας, που δεν δίστασε να ρωτήσει on air τον σεξολόγο για το τι μπορεί να κάνει στο κρεβάτι με την Φαίη Σκορδά!

Ο Θάνος Ασκητής μίλησε στο «Πρωινό Mou» για τα όρια στο σεξ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως στο κρεβάτι μπορούμε να ρίξουμε ακόμα και... ξύλο, αρκεί να το θέλει ο/η παρτενέρ και να μην προσβάλλουμε την προσωπικότητά του/ της.

Για ποιές φαντασιώσεις άρχισε να ρωτά ο παρουσιαστής; Σημειώστε: ο ρόλος του σκλάβου στο σεξ, αξεσουάρ και παιχνίδια, εσώρουχα, μαστίγια, χειροπέδες... όλα τα φετίχ μαζί! Μέχρι και για το σεξ με... παραπάνω από δύο άτομα ρώτησε!

«Εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω μαστίγιο και η γυναίκα μου δεν θέλει ή θέλει να με δέσει στο κρεβάτι και εγώ δεν το θέλω. Πώς το ζητάς χωρίς να προσβάλλεις τον άλλο;», ρώτησε ο Γιώργος.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε το γελάκι της, ενώ ο σεξολόγος διαβεβαίωσε τον απορούντα ότι εφόσον το θέλουνε και οι δύο... τότε μια χαρά!

«Πώς το ζητάμε; Πώς ζητάω την σεξουαλική μου φαντασίωση στον/στην σύντροφό μου χωρίς να την προσβάλλω ή να με θεωρήσει ανώμαλο;», συνέχισε ο Λιάγκας.

Απορίες, πάντως, είχε και ο Ουγγαρέζος, που ρώτησε τι κάνουν οι γονείς αν το παιδί τους «τσακώσει» την ώρα του σεξ! Έχει παιδί ο Δημήτρης και δεν το ξέρουμε; Ή μήπως ρώτησε για... χάρη του καλού του φίλου, Γιώργου Λιάγκα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top