Ν. Χριστοδούλου: «Την Κ. Καινούργιου την ένοιαζαν μόνο οι τρέσες στα μαλλιά της»

Έριξε τα καρφιά του κατά Μουτσινά και Ηλιάκη

Ν. Χριστοδούλου: «Την Κ. Καινούργιου την ένοιαζαν μόνο οι τρέσες στα μαλλιά της»

Μπορεί να έφυγε από το «Δέστε τους» ο Νότης Χριστοδούλου, με δική του απόφαση όπως τονίζει και ξανατονίζει, όμως δε λέει να ξεχάσει την πίκρα που του έδωσαν οι πρώην συνεργάτες του.

Στην «Πρωινή Μελέτη» λοιπόν ξεκαθαρίζει ποιοι ήταν οι λόγοι που άνοιξε την πόρτα της εκπομπής και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Μ’ αυτόν που τα έχει βάλει είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Τόσο που ούτε το όνομά του δεν ξεστομίζει.

«Μου έγινε μια πρόταση από τον κεντρικό παρουσιαστή να μην είμαι σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ώστε να μπούνε κάποιοι άλλοι στη θέση μου, οπότε εγώ θεώρησα ότι αυτό δεν ήταν δίκαιο απέναντι και στους υπόλοιπους που είναι στην εκπομπή. Αποφάσισα ότι δε μου κάνει και δε θέλω να συνεργαστώ», είπε όλο νόημα.

Και φυσικά ο Νότης Χριστοδούλου δεν έμεινε μόνο εκεί.

«Θεώρησα ότι αυτό δεν ήταν ένα μοίρασμα επί ίσοις όροις. Θεώρησα ότι δεν έχω κάνει λίγα σ’ αυτό το project, ώστε να μου αξίζει κάτι τέτοιο», τόνισε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις με τον Νίκο Μουτσινά και κάποια στιγμή δεν το άντεχε άλλο.

«Σε ένα καθημερινό πρόγραμμα είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Υπήρχαν αρκετές εντάσεις, αλλά βρισκόταν πάντα λύση. Το θέμα είναι πόσο εσύ αντέχεις αυτό να επαναλαμβάνεται», είπε.

Σειρά έπειτα πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να τα ακούσει.

«Αν άκουγες όλη μέρα για τις τρέσες δε θα κουραζόσουν;», ρώτησε τη δημοσιογράφο που του έπαιρνε τη συνέντευξη. «Την είχαν βάλει δίπλα μου. Είχα εντρυφήσει στην κατασκευή extensions και τρέσας», είπε μες στην ειρωνεία.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι ζήτησε να παίρνει τα ίδια λεφτά με την Κατερίνα Καινούργιου κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό.

«Τον ίδιο ρόλο είχαμε με την Κατερίνα Καινούργιου. Μέχρι την πρόταση την καινούργια. Καθόμασταν στα καρεκλάκια μας και λέγαμε την άποψή μας. Όσο μου επιτρεπόταν αυτό. Φυσικά και αληθεύει ότι ζήτησα τα ίδια λεφτά με την Κατερίνα», είπε.

Είναι τόση η πίκρα του μάλιστα που δε δίστασε να αδειάσει κανονικά και τη φίλη του Μαρία Ηλιάκη με την οποία όπως λέει, έχουν κρατήσει επαφές:

«Βγήκε η Μαρία στη Ναταλία και είπε ότι δεν είχαμε μιλήσει. Εγώ την είχα πάρει τηλέφωνο μια μέρα πριν γράψω αυτό στο Facebook και της είχα κοινοποιήσει ότι εγώ δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ αυτή τη συνθήκη. Δεν ανέχομαι να έχω τέτοια συμπεριφορά από το Νίκο, οπότε θα αποχωρίσω».

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top