Συμβουλές για sex από την Τατιάνα Στεφανίδου

Πώς θα κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη;

Συμβουλές για sex από την Τατιάνα Στεφανίδου

Για το sex μίλησε σήμερα η γυναικοπαρέα του «Μίλα» και έφερε γι’ αυτό στην εκπομπή και ολόκληρη επιστήμονα, ώστε να δώσει συμβουλές στους τηλεθεατές για το πώς θα αποφύγουν τη ρουτίνα στο sex.

«Είναι μια διέξοδος το sex τώρα με την κρίση. Το χρειαζόμαστε πιο πολύ απ’ ότι παλιότερα. Μένουμε και πολύ μέσα στο σπίτι, έξω δεν βγαίνει ο κόσμος, έχουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά», είπε η Τατιάνα καλωσορίζοντας στην παρέα την επιστήμονα.

Η οποία μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με έρευνα του ανδρολογικού ινστιτούτου οι άνθρωποι αντιδρούν μέσα από το sex και το τελευταίο εξάμηνο έχουμε αύξηση της λίμπιντο, αύξηση της επιθυμίας και αύξηση στη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών.

Τι πρέπει να κάνετε τώρα για να κρατήσετε αναμμένη τη φλόγα του έρωτά σας;

Πρώτον και κύριον. Μπορεί η επανάληψη να είναι μήτηρ μαθήσεως όχι όμως στο sex. Αποφύγετε την επανάληψη λοιπόν γιατί μετά έρχεται η βαρεμάρα, η ρουτίνα και φυσικά η έλλειψη επιθυμίας.

Και όταν λέμε επανάληψη εννοούμε σε όλα. Και στο χώρο που κάνετε sex, και στην ώρα και φυσικά στις στάσεις.

Επίσης, διεκδικείτε αυτό που θέλετε από το σύντροφό σας και μη περιμένετε από τον άλλο να τα σκέφτεται όλα και τέλος προσέξτε την εικόνα σας.

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και να προσέχετε την εικόνα σας. Μπορεί η ένταση του έρωτα του πρώτου καιρού να φθίνει, όμως έρχεται η αγάπη που είναι επίσης μια πολύ ερωτική περίοδος και δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας σαν να είναι το… αδελφάκι σας.

Δείτε τις συμβουλές για το sex που δόθηκαν στην εκπομπή «Μίλα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top