Ωρα μηδέν για την Ελευθεροτυπία

Τί αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας

Στην αρνητική έκβαση που είχαν οι διαπραγματεύσεις της Ελευθεροτυπίας με τραπεζικούς φορείς και την μη χορήγηση δανείου προς την ιστορική εφημερίδα αναφέρονται με «χτύπημα» στο σημερινό πρωτοσέλιδο οι εργαζόμενοι του εντύπου.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την σύναψη δανείου προς την Ελευθεροτυπία δεν ευοδώθηκαν και η εκδότρια κα Μάνια Τεγοπούλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η εφημερίδα να κλείσει.

Το σχετικό κομμάτι μάλιστα έχει τοποθετηθεί κάτω από το λογότυπο της εφημερίδας και πάνω από τον κύριο τίτλο του πρώτου θέματος, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η Ελευθεροτυπία.

«Πάνω από 800 εργαζόμενοι σε αναμονή», καταλήγει το δημοσίευμα του φύλλου της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε κανονικά.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και το τι αναφέρουν οι εργαζόμενοι μέσω της ανακοίνωσής τους στην κατηγορία ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ στο star.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top