Κωστόπουλος: τι απαντά στις κριτικές για το «Dancing on Ice»;

«Μπορώ να κατέβω πολύ στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο»

Κωστόπουλος: τι απαντά στις κριτικές για το «Dancing on Ice»;
Για τις κριτικές που έχει κατά καιρούς δεχτεί το «Dancing on Ice», για τις κατηγορίες του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, αλλά και για την σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα του Star.

Ο παρουσιαστής και κριτής του show χορού, δήλωσε πως η κριτική «πολλές φορές γίνεται γιατί πρέπει να γίνει. Ο καθένας όπως το βλέπει. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα».

Σχολιάζοντας την επίθεση που δέχ��ηκαν οι κριτές στο live της Κυριακής από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ο οποίος μίλησε για «διαπλοκή», ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά:

«Φαντάζεσαι τώρα εμένα, την Παπαρίζου και τον Κωστάλα να καθόμαστε να συζητάμε ποιόν θα ψηφίσουμε; Μπορώ να κατέβω πολύ στη ζωή μου αλλά όχι τόσο».

Προσθέτει μάλιστα πως «ούτε εγώ κατάλαβα ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Δεν του άρεσε η βαθμολογία, ήταν φορτισμένος, μπήκαν και καινούργιοι, πιο καλοί ανταγωνιστές μέσα».

Και καταλήγει λέγοντας όλο νόημα, πως «κάποιοι άνθρωποι παίζουν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι».

Όσο για το ποια είναι η σχέση του κατά τη διάρκεια του show με την σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού, η οποία το παρουσιάζει;

«Δεν έχουμε ιδιαίτερες ανταλλαγές. Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά και συνεννοούμαστε από μακριά με τα μάτια. Είναι μια καλή παρουσιάστρια και είμαι ένας μέτριος κριτής».

Kάντε κλικ και δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top