«Καρφιά» Λαζόπουλου για Ρούλα και Λιάγκα - Σκορδά

Το αντριλίκι του Γιώργου, το IQ της Φαίης και το Αλτσχάιμερ

«Καρφιά» Λαζόπουλου για Ρούλα και Λιάγκα - Σκορδά

Τα «βέλη» του Λάκη Λαζόπουλου δέχθηκαν η Ρούλα Κορομηλά και το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά! Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε αρκούντως ειρωνικά σχόλια για το ξανθό της Φαίης, άφησε υπονοούμενα για το αντριλίκι του Λιάγκα και χαρακτήρισε ειρωνικά το «Big Brother» ως «το πιο σπουδαίο τηλεπαιχνίδι που έχει το κανάλι μας».

«Ότι θα ερχόταν η ώρα που στο Mega θα σφύριζαν και θα χειροκροτάγανε την Φαίη Σκορδά και να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα», ήταν το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά.«Την βάψανε ποιοτικιά αυτή να φύγει το πολύ ξανθό», πρόσθεσε και πέρασε στην... επίθεση για το ποιός έχει το πάνω χέρι. «Δεξιώθεν δεν την άφηνε να μιλήσει, το παίζει ο άντρας του σπιτιού».

«Σήκω κάτσε, έτσι είναι ο άντρας! Είπαμε, η γυναίκα είναι σαν το πλακάκι πρέπει να την στρώσεις από νωρίς. Γειά σου Λιάγκα χτίστη! Χτισ’ την τώρα!», συνέχισε ο Λάκης.

Και η κουβέντα επανήλθε στη Φαίη Σκορδά, με τον παρουσιαστή να λέει πως το ξανθό έχει... ποτίσει: «όσο και να απορροφήσει το καινούργιο χρώμα είναι το ξανθό από μέσα. Είναι αυτό που λέει το τραγούδι, στο άδειο μου κεφάλι απόψε μπήκες, δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες»!

Ο Λάκης δεν άφησε ασχολίαστη για ακόμα μία φορά την Ρούλα Κορομηλά. Αφού έπαιξε το ντοκουμέντο του star.gr με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας ότι δεν θα παρουσίαζε το «Big Brother», έριξε το καρφί του.

«Ποτέ μην λές ποτέ κυρία μου! Αυτά τα είπε πριν από 9 χρόνια. Λες Παναγία μου, το σκεφτόμουν όταν το άκουσα, λες να παρουσιάσω εγώ σε 9 χρόνια το Big Brother; Να πάθω κανένα Αλτσχάιμερ να μη θυμάμαι; Ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Μπορεί να βλακέψω κιόλας και να γυρνάω από κανάλι σε κανάλι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top