Σήμερα οι αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ

ΔΟΛ: Παράνομη η απεργία της ΕΠΗΕΑ

Συνεδριάζει σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, ώστε να ληφθούν οι όποιες απ��φάσεις για τις εξελίξεις στο ΔΟΛ.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση η Συντονιστική Επιτροπή ανακοίνωσε ομόφωνα «τη συμπαράστασή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιεί στον ΔΟΛ η ΕΠΗΕΑ για την ανάκληση των αναίτιων μαζικών απολύσεων διοικητικών συναδέλφων μας και καλεί τα μέλη των Ενώσεων να συνδράμουν δυναμικά την προσπάθειά της». Κάλεσε τις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις του χώρου να προχωρήσουν από κοινού σε 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα το ρήγμα ανάμεσα στη διοίκηση του ΔΟΛ και στους εργαζόμενους μεγαλώνει καθώς η απεργία που κήρυξε η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων, κρίθηκε παράνομη. Σε ανακοίνωσή της η εταιρία υποστηρίζει ότι δεν τηρήθηκε η νόμιμη υποχρέωση προειδοπ��ίηση του εργοδότη τουλάχιστον 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση της απεργίας, ενώ δεν ελήφθη από το αρμόδιο όργανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top