Αρναούτογλου σε Μουτσινά: «Aυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου»

«Τελειώνει το καθισιό σιγά σιγά», είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Τη Ματίνα Νικολάου υποδέχτηκε στο The 2Night Show o Γρηγόρης Αρναούτογλου και με αφορμή αυτό το γεγονός τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά.

Ματίνα Νικολάου: «Ο Νίκος Μουτσινάς πάντα θα λείπει από την τηλεόραση»

«Είμαστε στον αέρα εδώ μαζί με τη Ματίνα Νικολάου στο The 2Night Show και είπα να σε πάρω ένα τηλέφωνο. Το περίμενες ότι κάνω ακόμα τηλεόραση; Πίστευες ότι θα φύγεις εσύ και μετά θα φύγουμε κι εμείς. Κρατάω Θερμοπύλες, Νίκο, εμείς κρατάμε ακόμα, ποιος θα ψυχαγωγήσει τον κόσμο;», είπε ο Αρναούτογλου, με τον Μουτσινά να του λέει: «Αποκλείεται, αρχικά δεν το πιστεύω ότι είσαι ακόμα στον αέρα, αυτό είναι το αποκλείεται».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Νίκος Μουτσινάς με έχει στενοχωρήσει πολύ»

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής Ομορφος κόσμος το πρωί το 2007

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής Ομορφος κόσμος το πρωί το 2007

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δε θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση», είπε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς να αποκαλύπτει την πρόταση που έχει σκεφτεί για τον Νίκο Μουτσινά.

«Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά-σιγά», παραδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς,

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ.  Θα “φύγω” πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες: “γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;”» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top