Στα Σύνορα: Η σύλληψη της Γιαννούλας ξαφνιάζει και αναστατώνει τους πάντες

Απόψε, Κυριακή 28.01.24 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο!

Στα Σύνορα: Trailer Κυριακή 28/01/24

«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!

Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Στα Σύνορα

Επεισόδιο 21

Η σύλληψη της Γιαννούλας ξαφνιάζει και αναστατώνει τους πάντες. Στο σπίτι της, η Ολυμπία ανησυχεί πολύ για την υγεία της μητέρας της και γενικότερα όλοι ασχολούνται μ’ αυτό το θέμα. Ο Περικλής, όμως, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Απολαμβάνει τη νίκη του και ανυπομονεί να ξεσκεπάσει και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Όταν η κυρά- Δέσποινα επισκέπτεται την οικογένεια της φίλης της, τούς αποκαλύπτει ότι η Γιαννούλα επεδίωξε από μόνη της να συλληφθεί για να «παγιδεύσει» τον Περικλή.

Και, πραγματικά, ενώ εκείνος περιμένει τιμές και δόξες, έρχεται στο χωριό ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος αφήνει ελεύθερη τη Γιαννούλα, ζητώντας της και συγγνώμη, ενώ παράλληλα υποβιβάζει τον Περικλή. Ο Ηρακλής δέχεται την πρόταση να γίνει ο ίδιος ο νέος διοικητής του τμήματος και νιώθει αρχικά μια μικρή αμηχανία. Παράλληλα, η σχέση της Ολυμπίας και της Μπαρντάνας φαίνεται να κλονίζεται εξαιτίας μιας παρεξήγησης, σχετικά με το ραντεβού της Ιωάννας και του Σωτήρη. Το ίδιο θέμα, όμως, προβληματίζει και την Ελένη…

Επεισόδιο 22

Για να πικάρει την Ιωάννα, η Ελένη προσπαθεί να δείξει ότι έχει κι εκείνη ραντεβού με τον Μάκη, αλλά η Ιωάννα καταλαβαίνει την πρόθεσή της. Στο μεταξύ, ο Νικόλας με τον Στέφανο προσπαθώντας να ανοίξουν ένα καινούργιο πέρασμα στο δάσος, πέφτουν πάνω σε ένα κρυμμένο κουτί με λαθραία αντικείμενα και καταλαβαίνουν ότι στην περιοχή υπάρχει ένας ανταγωνιστής. Ύστερα από πολύωρη παρακολούθηση, τον εντοπίζουν και με έκπληξη διαπιστώνουν ότι είναι μια γυναίκα. Όταν καταλαβαίνουν ότι έχει πολλά κοινά σημεία με τη Γιαννούλα, αποφασίζουν να της προτείνουν να συνεργαστεί μαζί της. Έτσι, τις φέρνουν σε επαφή, αλλά η Γιαννούλα αρνείται τη συνεργασία. Στο μεταξύ, ο Ηρακλής νιώθει προδομένος από τη συμπεριφορά του Περικλή, ο οποίος προσπαθεί να τον υπομονεύσει με κάθε τρόπο, στήνοντάς του παγίδες. Φτάνει μάλιστα μέχρι το σημείο να τον διαβάλει στον διευθυντή της Αστυνομίας, στα Γιάννενα. Η προσπάθεια του Βαγγέλη και του Στέλιου να επισπεύσουν το προξενιό του Σωτήρη με την Ιωάννα φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη!

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Στα Σύνορα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top