Ελένη Μενεγάκη: «Το μόνο που περιμένω κάθε χρόνο είναι να γίνει μία αλλαγή»

Η αποκλειστική δήλωση της παρουσιάστριας στο Breakfast@star

Μετά από ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων για τις διακοπές των Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μετά το τέλος της εκπομπής της η κάμερα του Breakfast@star και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησε την παρουσιάστρια.Η διάθεσή της αναβασμένη όπως και η ένταση στο ραδιόφωνό της, αφού μας τραγούδησε και το τραγουδώντας δυνατά το «Τέσσερις πήγε» του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Ελένη Μενεγάκη: Η αμηχανία στο ξεκίνημα της εκπομπής της

Σε τρελά κέφια η Ελένη Μενεγάκη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων

Σε τρελά κέφια η Ελένη Μενεγάκη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε τα Χριστούγεννα οικογενειακά στην Άνδρο ενώ ο πρώτος καλεσμένος για το 2024 στην εκπομπή της ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης. 

«Καλή χρονιά παιδιά μου, να είστε καλά. Υγεία πάνω από όλα. Δεν κατάφερα να σπάσω το ρόδι. Πέρασα φανταστικά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εγώ σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ. Πραγματικά ξεκουράστηκα και νομίζω και όλα τα παιδιά. Δεν έφερα καλεσμένο τον Θοδωρή Αθερίδη επειδή πιστεύω στα γούρια, αλλά επειδή τον αγαπώ και χαίρομαι να τον βλέπω», είπε αρχικά.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής τη ρώτησε και για το δώρο που της έφερε ο Άγιος Βασίλης αλλά και γενικότερα για τις αλλαγές στη ζωή της.
«Ο Άγιος Βασίλης μου τα έχει φέρει όλα χρόνια πριν. Το μόνο που περιμένω κάθε χρόνο είναι απλά να γίνει μια αλλαγή», πρόσθεσε.

«Θα γίνει αλλαγή φέτος;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος με την «ωραία Ελένη» να απορεί: «Καλέ, τι λες;». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top